شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند همیشه سعی دارند محصولی را در اختیار مخاطب قرار دهند که بتواند تجربه کاربری آسانی داشته باشد.

افرادی که به خرید گوشی موبایل نو و کار نکرده می پردازند لازم نیست تمامی دستورالعملی که شرکت سازنده در دفترچه راهنما قرار می‌دهد را کاملا مطابق دستور انجام دهند. ‌یکی از مواردی که اندروید را به سیستم عامل منعطف تبدیل کرده و کاربر می‌تواند آن را مطابق میل خود شخصی سازی کند، همین ویژگی است.

اگر از حرفه‌ای‌های گوشی هوشمند هستید یا نمی‌خواهید تنظیمات اولیه گوشی را انجام دهید، ما در این مقاله از وبلاگ آون کامپیوتر می‌خواهیم شما را با کارهایی که باید بعد از خرید گوشی هوشمند به آن توجه داشت، آشنا سازیم.


1. بررسی بسته بندی گوشی هوشمند

ابتدا باید با باز کردن درب بسته بندی و مشاهده محتوا داخل بسته گوشی، از وجود کامل لوازم همراه آن اطمینان حاصل کنید. شاید لوازم همراه گوشی چندان خیره کننده نباشد، اما برخی گوشی‌های پرچمدار با شارژر سریع و هدفون باکیفیت به فروش می‌رسند.

در نتیجه باید دقت به خرج داده و آگاهی کافی از محتویات داخلی بسته بدست آورید.


2. بررسی کامل گوشی هوشمند

پس از بررسی بسته بندی و محتویات داخل آن، مرحله بعد بررسی کامل خود گوشی است. نباید اسمارتفونی که خریداری می‌کنید دارای خط و خش یا آسیب دیدگی باشد. همچنین دقت به خرج داده که تمامی برچسب لازم کارخانه روی گوشی قرار داشته باشد. 

اگر شاهد مسئله‌ای بودید بهتر است برچسب را برنداشته و به فروشنده اطلاع دهید. همچنین لنز دوربین را بررسی کنید که فاقد برچسبی باشد زیرا گاهی عدم توجه به آن موجب ثبت تصاویر بی کیفیت می‌شود.

3. توجه به شارژ باتری گوشی هوشمند

هنگامی که گوشی را خریداری می‌کنید، به شارژ باتری آن توجه داشته باشید. بهتر است در لحظه نخست چند ساعتی بگذارید گوشی کامل شارژ شود و باتری به نیروی کافی دست یابد. زیرا در لحظات ابتدای که به تجربه کاربری هیجان انگیز با تلفن هوشمند می‌پردازید، اگر شارژ کافی نباشد ممکن است نتوانید تجربه طولانی پیدا کنید. همچنین یکی از بهترین زمان برای بررسی عملکرد کابل و شارژر هم در همین موقع است.

4. سعی کنید به وای فای متصل شوید

سعی کنید در صورت دسترسی به یک اینترنت وای فای سریع، در ابتدا گوشی هوشمند جدید خود را به آن متصل کنید. زیرا در راه اندازی اولیه گوشی نیاز به دانلود برخی برنامه‌ها دارید و داشتن اینترنت پرسرعت می‌تواند کاربردی باشد.

5. آپدیت اندروید گوشی

در برخی مواقع هنگام روشن کردن گوشی، از شما درخواست می‌شود سیستم عامل را آپدیت کنید. اگر شما هم با چنین موقعیتی رو به رو شدید، کافیست یک فایل چند صد مگابایتی را دانلود کرده و نصب نمایید. سعی نمایید این کار را قبل از نصب برنامه‌ یا آپدیت انجام دهید.

6-ورود به حساب گوگل

اگر قصد دارید به استفاده از حساب گوگل بپردازید، باید هنگامی که گوشی هوشمند خریداری می‌کنید، به حساب گوگل وارد شوید. زیرا استفاده از سرویس‌های این شرکت تنها با ورود به حساب گوگل قابل انجام است و بدون این فرآیند نمی‌توان از گوگل پلی یا جیمیل استفاده کرد.

7. آپدیت اپلیکیشن‌ها

شرکت‌های تولیدکننده گوشی همیشه به صورت پیش فرض برنامه و اپ‌هایی را نصب می‌کنند تا در راه اندازی اولیه از برنامه‌هایی برخوردار باشید. بیشتر این اپ‌ها را باید بروزرسانی کنید و برای انجام آن کافیست گوگل پلی را داشته باشید و تمامی این برنامه به سادگی آپدیت خواهند شد. همچنین توانایی فعال یا غیرفعال کردن آپدیت خودکار اپ‌ها را هم دارید. 

8. به بخش تنظیمات مراجعه کنید

برای تنظیم صدا و روشنایی نمایشگر باید به بخش تنظیمات رجوع کنید. با مراجعه به این بخش می‌توانید تمامی موارد را بررسی کنید و اگر چندان آگاهی ندارید در اینترنت جستجو کنید.

همچنین می‌توانید در این قسمت ویژگی‌های امنیتی گوشی را فعال سازید. 

9. وارد حساب خود در برنامه‌های مختلف شوید

اگر در گوشی از شبکه‌های اجتماعی مختلفی استفاده می‌کنید، بهتر است در همان لحظه اول وارد حاسب خود در آنها شوید تا با خیالی راحت به گشت و گذار بپردازید.

این‌ها مواردی بودند که باید پس از خرید یک گوشی آن هم اندرویدی توجه کنید. البته برای خرید گوشی اندرویدی بهتر است به وب سایت آون کامپیوتر هم مراجعه داشته باشید تا در صورت نیاز محصول مورد نظر خود را تهیه کنید و از خرید لذت ببرید.